در نشست کارشناسی شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی اصفهان، مسائل و مشکلات راهاندازی نیروگاههای گازی خود تأمین در واحدهای صنعتی بررسی شد.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، نشست کارشناسی شورای گفتگو با هدف بررسی مسائل و مشکلات راهاندازی نیروگاههای گازی خودتأمین در واحدهای صنعتی و بررسی مسائل و مشکلات نیروگاههای تولید پراکنده استان برگزار شد.
در این نشست، احسان شهیر، مدیرکل دفتر سرمایهگذاری و اشتغال استانداری اصفهان گفت: در هر شهرکی اگر بخواهند نیروگاه خود تأمین احداث کنند، تهیه زیرساخت و ایستگاه گاز و اتصال به شبکه چالشهای زیادی دارد و هزینه بر است، این موضوع را با فعالان شهرکهای صنعتی جی و سگزی طرح موضوع کردیم و پیشنهاد دادیم شرکت خدماتی نیروگاهی سگزی ایجاد شود و افرادی که تجربه کار نیروگاهی دارند محور قرار گیرند و معادل ظرفیتی که همه صنایع نیاز دارند بهصورت متمرکز در سایتهای نیروگاهی به طور متمرکز اجرا شود.
وی با اشاره به بررسی مسائل و مشکلات نیروگاههای تولید پراکنده استان (DG) بیان داشت: ما باید این مسئله را در استان بهعنوان یک برنامه عملیاتی تعریف کنیم. میتوان با قوانین موجود صنعت و سرمایهگذار نیروگاهی را با هم مرتبط کرد تا توافقاتی با هم داشته باشند.
احمدرضا صافی، نایبرئیس کمیسیون انرژی و صنایع پترو پالایشی اتاق بازرگانی اصفهان نیز در مورد بررسی مسائل و مشکلات راهاندازی نیروگاههای گازی خود تأمین در واحدهای صنعتی افزود: یکی از شرکتهای بزرگ در شهرک صنعتی سگزی بیش از دو سال است که قرارداد خط انتقال گاز برای احداث نیروگاه ۲۰ مگاواتی گازی را منعقد کرده (ظرفیت گازی ۵۰۰۰ مترمکعب در ساعت) و در آستانه نصب مولدها بود؛ اما از سوی نهادهای متولی اقدامی برای تسهیل و اجرای این طرح شکل نگرفت و همچنان منتظر عمل به وعدهها هستیم.
محمود پور بهزاد، رئیس انجمن نیروگاههای تولید پراکنده اصفهان نیز در این نشست بیان داشت: در اصفهان ۳۲ نیروگاه به ظرفیت ۲۱۶ مگاوات اسمی و ۱۹۷ مگاوات عملی وجود دارد که از این میزان بر طبق شنیدهها تولید بین ۵۰ تا ۷۰ مگاوات است. در زمینه تولید و مصرف برق مدیریت بهتری لازم است البته این مسائل تنها مربوط به اصفهان نیست و موارد کشوری است.